Invigning av nya parken Kornstigen/Skogsvägen

Idag har jag fått vara med och inviga den nya parken vid Kornstigen/Skogsvägen. En fantastisk park i ett bra läge där människor kan mötas. Jag hoppas att många Borlängebor i alla åldrar kommer att upptäcka den här parken och ta med picknickkorgen och kanske en boll! Gärna redan i sommar när nu första etappen är klar.
 
Hjälp också gärna till att ge parken ett namn! Lämna ett förslag före sista juli, sedan gås förslagen igenom av en liten jury.
 
Långt över tusen barn upp till 12 år bor i närområdet – här finns ju också flera förskolor nära parken – så många kommer att ha nära hit. Jag hoppas också att förskolor och skolor från andra delar av Borlänge kommer att hitta hit.
 
På aktivitetsplatsen finns möjlighet till fotbollsspel i flera olika former, basket, beachvolleyboll, skateboard, bordtennis, studsmatta med mera om man längtar efter rörelse. Annars väljer man hängmattan eller kanske en utsiktsplats några meter upp i luften! Ett tips är att även gå in bakom dungen till den lite lugnare delen med utegym, volleyboll och cykelslinga.
 
Under invigningen fick jag frågan av en deltagare om man kunde nominera detta till årets politiska insats – det tycker jag är ett bra betyg på att denna parken kommer göra nytta i vår kommun! Varmt välkomna!