Verksamhetsbesök Centrums hemtjänstgrupp

Under eftermiddagen var jag och träffade Centrums hemtjänstgrupp. Ett fantastiskt gäng som sprudlade av energi! Cirka 28 schemarader hade de och de jobbade med cirka 150 hushåll.

Ganska direkt så möttes jag av en medarbetare som sa med glimten i ögat att ”det är skitkul att jobba här”. Gruppen hade ett fantastiskt go och berömda både varandra och chefen flera gånger under mötet. Vilket är så härligt att se och höra!

Men i Borlänge gillar vi utmaningar och även denna grupp hade sina. Vi hann bland annat prata om hur man kunde utveckla och förbättra arbetsmiljön. Vi pratade om mer kompetensutveckling i digitala medel, där några i personalen kände att man behövde mer kunskap för att kunna möta den moderna arbetsplatsen. Personalens önskade bättre parkeringsmöjligheter, då flertalet hade svårt att ha någonstans att ställa bilen under arbetstid. Samt så pratade vi om tryggheten i centrum, där både jag och personalen längtade efter de trygghetskameror som är på gång!

Tack för att jag fick besöka er och tack för alla era tankar och idéer, jag tar dessa med mig!