«

»

Besök av Kvarnsvedens pappersbruk.

Den 31/5 besökte jag Kvarnsvedens pappersbruk där jag fick träffa de förtroendevalda för fackförbundet Pappers. Det blev ett mycket trevligt besök där både brukets fina historia och utmanande framtid diskuterades. Självklart tog jag chansen att få mig en guidad tur av verksamheten. Borlänge hade inte varit det Borlänge vi känner till idag utan Kvarnsvedens pappersbruk. Det finns mycket historia i Kvarnsvedens industriområde som påverkat vår kommun. Även om antalet anställda har minskat inom industrin i Borlänge så anser jag fortfarande att den är en av nyckelspelarna i kommunen. Jag vill stå upp för och vara med och driva ett bra industriklimat i Borlänge, så att Borlänge kan vara en kommun som ligger i framkant när det gäller innovation och idéer inom industrin i Sverige.

PQOS5383

Tack till alla på Kvarnsvedens pappersbruk som gjorde mitt besök så lyckat och ett speciellt tack till Pappers för de intressanta diskussionerna samt visningen av verksamheten!

Jag vill även tipsa om att from nyligen även finns på Instagram under användrar ID: jan.s.bohman